Karamel, mjaltë, grurë, lajthi… këto e nuanca të tjera nuk kanë pse futen të gjitha në “thesin e bjondeve” pasi më tepër se të verdha janë një miksim i së artës me çokollatën, kafen dhe të kuqen derisa të arrihet një rezultat i përkryer.

Trendi i viteve të fundit lidhet me taktikën e hijëzimit, ombres dhe femrat gjithnjë e më shumë po kërkojnë përzierje të tonaliteteve sesa një ngjyrë të mirëpërcaktuar si kuqe, brune apo bjonde.

hbz caramel rosie huntington whiteley 1 1508272015

548526b937843 mcx best lobs of 2014 011 de

rita ora 1506636812 1 1508272014

gettyimages 157244684

beyonce hair 1508272016