Tani keni justifikimin më të mirë për ta pasur nutellën gjithmonë në shtëpi. Ndërsa e hani, mund të lyesni edhe flokët…bëhet fjalë për një praktikë të çuditshme që po aplikohet në një sallon bukurie në Dubai.

Parukierët kanë zëvendësuar bojën me kremin e lajthisë dhe çokollatës, për të lyer flokët dhe kanë arritur në një nuancë mjaft të bukur.

Përveç Nutellës, po aplikohet në flokë edhe qumshti i kondensuar dhe copëzat e çokollatës së zezë. Përzierja e tyre apo përdorimi veç e veç, ka nxjerrë nuancat më të bukura. Si thoni?

You can dye hair with Nutella

Posted by The Independent on Mittwoch, 21. Februar 2018