Jo më kot thuhet se qeni është miku më besnik i njeriut.Në një video të ngarkuar së fundmi nga ‘Daily Mail’, ilustron vështirësitë nëpër të cilat kalon një qen, për t’i qëndruar sa më afër pronarit.

Pronari, i cili sipas pamjeve bën mbikëqyrjen e kamerave i ulur në karrige para kompjuterit, nuk i jep vëmendjen e duhur kafshës së tij shtëpiake.

Kësisoj, qeni me përpjekjen më të madhe tërheq një karrige afër dhe, përmes fuqisë së gojës, e afron deri tek pronari.Së këndejmi, ai i afrohet mjaftueshëm pronarit që ta ledhatojë atë.

Adorable dog pulls chair to sit next to owner

This dog just really wants to sit next to his owner! ❤️

Gepostet von Daily Mail am Dienstag, 10. Dezember 2019