O ju fëmijë

në mbarë botën sa jeni?

unë nuk e di

po të njëjtat ëndrra kemi

 

Ecim,luajmë dhe mësojmë

me prindërit pranë përherë

dhe jetën do ta jetojmë

me ju në zemër kurdoherë

– poezi nga Griselda Aliaj