Këto që shihni në foto dhe video janë pamje të tjera nga pallatet në lagjen 13 në Durrës, ku shihen dëmet që ka lënë pas tërmeti i 26 nëntorit.

Një nga qytetarët e zonës shkruan në “Ti Raporton” se prej 6 ditësh nuk ka shkuar njeri për inspektim./TCH