Të gjithë ata që duan ta shesin një veturë përmes internetit, kujdesen që ta mbulojnë pjesën e targave.

Derisa shumica e mbulojnë me ndonjë katror, apo thjeshtë e ngjyrosin atë pjesë, disa që nuk dinë të punojnë me këto aplikacione, kanë zgjedhur një opsion që kryen punë shumë lehtë, transmeton Telegrafi.

Gishti e nganjëherë edhe grushti, është përdorur që të fshihen targat dhe të mos ketë më brenga për sigurinë.

Më poshtë mund të shihni përmbledhjen e këtyre imazheve qesharake, që gjithmonë bien në sy kur kërkohet për ndonjë makinë për blerje.