Një pasagjer i një linje ajrore ka ngjallur shumë zemërim në internet pasi ka shtrirë këmbën e zhveshur përgjatë krahut kolltukut të pasagjerit që ndodhet para tyre.

Pamjet e postuara në një llogari në Instagram, kushtuar ekzaktësisht këtyre sjelljeve u bënë virale me një mori komentesh dhe reagimesh.

Aparati fotografik tregon një djalë adoleshent që shikon me zemërim përpara, pasi këmba e pasagjerit të pasjellshëm shtrihet në sedijen e tij.

Ndjekësit e llogarisë Instagram, Passenger Shaming, u acaruan shumë pasi kanë parë këtë video dhe kanë qenë të shumta reagimet nga shumë që e shajnë për sjelljen e keqe.

https://lajmi.net/wp-content/uploads/2020/01/m.mp4?_=1