Kjo është Eriona Vitia, një vajzë 15-vjeçare nga Prishtina.

Erionës si shumicës së bashkëmoshatarëve të saj i pëlqejnë shetitjet në natyrë.

Ne e takuam në parkun e Prishtinës ku ajo po argëtohej shumë.

Nëna e Eriones, Sadete Vitia tregon se asaj i pëlqen të shikoj filma, por edhe futbolli është diçka qe e ndjek më interesim.

Eriona na dha shumë dashuri dhe pozitivitet gjate gjithe ditës.

Në vijim ndiqeni storien e përgatitur nga Gazeta Observer: