Roberto Recalde që po merrte pjesë në një garë makinash në Peru, ka humbur kontrollin dhe është rrotulluar nëntë herë nëpër kodër.

E tëra erdhi kur ai lidhi makinën e ngecur të rivalit dhe provonte ta tërhiqte, por procedura nuk shkoi si duhet, transmeton Telegrafi.

Megjithëse iu hoq helmeta, nuk ka pësuar asnjë lëndim trupor, por nuk mund ta vazhdonte garën shkaku i dëmtimeve të konsiderueshme.