Deputetja e Vetëvendosjes, Drita Millaku, gjatë seancës së sotme parlamentare, ka deklaruar se nuk është e drejtë që ti jepet fjala dikujt 10 minuta e tjetri vetëm një minut.

Ajo ka treguar për aktakuzën e familjarit të saj për të cilën thotë se ka punuar në polici.

Më tej, Millaku shpjegon se si është vrarë Ramadan Shala, e që sipas saj është prej UDB-es.

“Nuk është në rregull dikush ta shfyrtëzojë foltoren 10 minuta e dikush pr 1 minute. Unë komandant drinin e kam familjar dhe jam e njfotuar me gjithë procesin që ka ndohdur unë kam pasur aktkauz prokurori dhe ti ke pasur një vendim 2013, asnjëherë nuk flas përmendsh do të deklarohem rreth kësaj, vjerrhri jem shtë Syl Millaku ka punu në polici dhe ka lëshuar punën duke u solidarizuar me të gjithë punëtorët”, ka thënë Millaku.

“Nuk është në rregull kjo që të ofendosh vetëm se e ke mundëin e fjalës këto konkretisht i kemi adresu gjërat janë në prokurori dhe kanë me vazhdu “, pohon ajo.

“Vjedhja meniher është angazhuar në veprimtari anti serbe dhe është malltretuar shumë keq nga UDB-ja, dhe shumë rrethe që ka punu më kanë dërgu mesazhe urime dhe më kanë thënë të lumtë, Ramadan Shala është i vrarë prej UDB-es, varri i tyre shumë vonë ësthë gjet prej UDB-es, jo vetëm familja e tij, por edhe baba i Syles”, ka përfunduar ajo.