Një klub nate në Miami të Floridas, ka mbetur pa licencë për shkak të papërgjegjshmërisë dhe disa gjërave të pahijshme.

Kjo pasi një grua prezente, hipi e zhveshur mbi një kalë në dyshekun e valleve.

Videoja e ngarkuar në mediat sociale tregon gruan, e cila ishte veshur vetëm në të brendshme, duke hipur mbi kalë në klubin Mokai Lounge, të premten mbrëma.

Kali pothuajse menjëherë u frikësua dhe e hodhi atë përtej.

 

https://twitter.com/OfficialJoelF/status/971949226749059072/video/1