Angela Kelly nga Cornwall i Anglisë, ka blerë një parë pizhame të vizatuara me fjolla bore, të cilat do t’i mbante veshur edhe gjatë ditës, derisa ishte duke festuar për fundvit në shtëpinë e prindërve.

Mirëpo, tufat që i kishte pjesa sipërme, i binin në zonën intime dhe jepnin pamje të padëshiruar, transmeton Telegrafi.

Tufat e pizhameve

“Më dukej vetja si mashkull, me testikuj shumë të mëdhenj. Mirë që i kisha pizhamet e vjetra” ka shkruar Kelly.

Në fotografitë e postuar, shumë blerëse kanë shfaqur të njëjtin problem, megjithëse në përgjithësi janë shprehur me mahi.