Një policia trafiku thotë se është me fat që është gjallë, pasi tre persona e rrëzuan nga motori dhe e goditën keqas atë.

Pamjet e rënda vijnë nga “Perëndimi i Egër” britanik.

Charlie Weston iu nënshtrua asaj që policia e quajti ‘dhunë të pështirë’ para se të vidhnin motorin e tij, ndërsa ndjekësit e filmuan sulmin në telefonat celularë.