Kompania e njohur britanike “Kahn Design” ka prezantuar së fundmi një supermakinë.

“Flying Huntsman”, 6×6, 9 vende dhe me një gjatësi prej 5.1 metra, pothuajse i njejtë me një “Rolls-Royce”.

Me këtë makinë mund të arrini në çdo vend, pavarësisht terrenit që mund të jetë.

Çmimi fillestar për një automjet të tillë është 250 mijë paund.

Një makinë ëndërr për të gjithë, por për ata që i kanë mundësitë financiare mund të bëhet realitet. I vetmi problem është gjetja e një hapësire të madhe për parkim…!