Neorest e ka prodhuar një shole që secili do ta dëshironte ta kishte në përdorim. Çmimi i saj është plot 11 mijë dollarë, por ka plot të veçanta.

Për përdorimin e saj, nuk ka nevojë asnjë tretman shtesë, as përdorimi i asnjë letër tualeti pasi që ka mekanizma për të gjitha!

Poashtu, sholeja dezinfektohet vetvetiu pas çdo përdorimi, si dhe ka tharësen automatike.