Pse preken emocionalisht femrat kur këndon Neki Emra? Çka i shtynë ato me u bo ‘rrotë’ përderisa këndon ai? Pse e ka qitur në shitje veturën? A i ka ndodhur najherë mu pi shumë saqë me e dërgu dikush në shtëpi? A i xhelozon hiç gruaja?

Për këto dhe shumëçka tjetër flet Neki Emra: