Një grumbull i qenve endacakë lëviz vazhdimisht rreth klinikave të QKUK-së, në Prishtinë.

Ata po paraqesin rrezik jo vetëm për shëndetin e personave që trajtohen në QKUK, por edhe për punëtorët e klinikave dhe vizitorët të cilët hasin çdo ditë në ta, raporton Indeksonline.

Ndonëse është raportuar disa herë në media, sërish nuk është marrë asnjë masë për largimin e këtyre qenve nga oborri i QKUK-së.

Më poshtë gjeni pamjet: