Qeveria e Kosovës ka rritur pagat për të gjithë shërbyesit civil prej 4 përqindëshit.

Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se kjo do të hyjë në fuqi nga 1 janari.

“Aprovohet për të gjitha kategoritë e punësuarve që marrin paga nga shteti me rritje prej 4 për qind. Kjo rritje bëhet me rritjet ekonomike dhe është bazuar programin për buxhetin 2018-të”, tha ministri.