Në Pogradec, përkatësisht në fshatin Golik, një person ka kaluar një përvojë të tmerrshme.
Një masiv shkëmbi ka rënë mbi veturën e tij dhe njëkohësisht i ka zënë poshtë 3 pasagjerë. Por sipas të dhënave të policisë, përveç dëmeve materiale, askush nuk ka pësuar lëndime të rënda.

Xhenis Kapri, drejtuesi i makinës, ka thënë duke “Kur hapa krahun një shkëmb u shkëput dhe me goditi në pjesën anësore të makinës. Dy shokët e mi të cilët ndodheshin në krahun e pasagjerit morën disa dëmtime të lehta,” ka deklaruar ai përpara medieve. Tentojnë
Punimet në rrugë dhe mungesa e barrierave të sigurisë, duket që është shkaktare e gjithë kësaj përcjell Gazeta Observer.