Sikur çdo ditë, kryeministri Edi Rama ka përshëndetur ndjekësit e tij, në Facebook duke dhënë një lajm shumë të bukur për Shqipërinë.

Ndërkohë ai ka postuar një video nga mediat italiane, Rama shkruan se Shqipëria klasifikohet shteti i parë që ka shënuar rritjen më të lartë të rezervimeve turistike në vitin e fundit.

“MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë klasifikim nga mediat italiane të 5 shteteve që kanë shënuar rritjen më të lartë të prenotimeve turistike në vitin e fundit, ku në krye qëndron si një thesar ende për tu zbuluar Shqipëria, ju uroj një ditë të mbarë 🌟”, shkruan Rama.

Në video mund të dëgjoni përshkimin interesante për Shqipërinë.

SHQIPËRIA-DESTINACIONI TENDENCË I VITIT

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë klasifikim nga mediat italiane të 5 shteteve që kanë shënuar rritjen më të lartë të prenotimeve turistike në vitin e fundit, ku në krye qëndron si një thesar ende për tu zbuluar Shqipëria, ju uroj një ditë të mbarë 🌟🇦🇱🌟

Posted by Edi Rama on Montag, 8. Januar 2018