“Titanic” padyshim është një nga filmat më të famshëm i të gjithë kohërave , filmi që i dha famë aktorit Leonardo Di Caprio.

Por së fundmi është zbuluar se në fakt roli i Jack ishte projektuar për aktorin e njohur Matthew McConaughey por ai refuzojë që ë luante këtë rol.


Kate Winslet, aktore e “Titanic” ka treguar në një intervistë se audicionet i ka zhvilluar me Mattheën dhe jo me Leonardon.

“Në fakt, audicionet i kam bërë me Mattheën dhe do të qe fantastike nëse ai do të ishte pjesë e filmit. Do të ishte një film totalisht ndryshe… dhe sigurisht më i bukur.”

Në fakt, McConaughey nuk është një emër i panjohur, sepse në vitin 2014 ai arriti të fitojë çmimin “Best Actor” në ceremoninë “Oscar”, vite para se vetë Leo të fitojë një të tillë.