Rrëshqitje gurësh dhe dherash gjatë natës në segmentin rrugor Ura e Koloshit-Shishtavec, pjesë e aksit Kukës-Shishtavec.

Siç duket në foto, në rrugë ka prezencë të copave të shkëmbinjve të shkëputura, ndërsa rreziku për rrëshqitje të tjera është prezent për shkak se mungojnë rrjetat e telit mbrojtëse nga rënia e gurëve.

Nëse do të udhëtoni drejt Shishtavecit bëni kujdes./lapsi.al