Zakonisht fitnesin e frekuntojnë më shumë gjatë muajve të verës. Por, kjo është gabim sipas trajnerit të njohur të fitnesit ‘Fit Gym’, në Prishtinë, Gen Zeqiraj.

A duhet ushtruar në dimër apo vetëm në verë, sa here në javë duhet ushtruar, pse duhet ushtruar te Gen Zeqiraj dhe detaje të tjera per ushtrimet ne fitness mund t’i kuptoni ne intervisten në vazhdim: