Kohët e fundit kemi dëgjuar se Samsung Galaxy S9 mund të thyejë kohën e pritjes për S9, me një seri dhe lansimn të ri për CES 2018, që ndodhë në fillim të janarit, por tani duket se ndoshta nuk do të ndodhë kështu.

Duke folur për The Korea Herald, një zëdhënës i Samsung ka thënë me sa duket se “nuk ka gjasa” se do të nxjerr në pah Galaxy S9 gjatë CES.

Ky formulim është i çuditshëm, duke sugjeruar se ndoshta kompania nuk ka vendosur me siguri, por nuk duket sikur ka shumë shanse që lansimi i janarit të ndodhë.

Lajmi nuk është aq i çuditshëm, pasi CES nuk është zakonisht një shfaqje e fokusuar në telefon, por është e sigurtë se do të zhgënjejë të gjithë ata që presin me padurim telefonin e ri të Samsung.

Samsung Galaxy S9 Plus ka të ngjarë të paraqitet bashkë me Galaxy S9.