Parmënda

Në thelb, ky është një variant më intensiv i pozicioni misionar. Teksa partneri përkulet mbi këmbët tuaja të ngritura, mund të penetrojë më thellë dhe ndërkohë, jeni ballë për ballë, çka e bën të gjithën shumë më intime.

2

Lule

Një pozicion i përsosur për një të shpejtë më intime. Ngaqë do të jeni gjithë kohës përqafuar, ky pozicion është shumë pasionant dhe do t’ju ndihmojë të arrini më shpejt në orgazëm. Puthjet në qafë? Kafshimet? Asnjëherë s’do të jenë kaq të papara.

3

Flutura

Një pozicion i përsosur për në kuzhinë. Mund të shtriheni tek cepi i tavolinës apo krevatit dhe të ngrini këmbët, duke lejuar një penetrim më të thellë. Ndërkohë, mund të stimuloni edhe klitorin. Partneri mund të mbështesë edhe këmbët, çka do t’i japë një pozicion më të qëndrueshëm.

4

X

Ngjashëm me pozicionin flutur, edhe pozicioni me këmbët në formë X-i lejon një penetrim më të thellë, por me këmbët e kryqëzuara lart sigurohet edhe ngushtimi i vaginës.

5

Ulur

Ky pozicion e ndihmon partnerin të rezistojë më gjatë. Është shumë komod sepse mund të përdorni një karrige çfarëdo që e keni aty afër (në zyrë, përshembull) dhe ndërsa penetron, partneri mund të prekë gjoksin.

6

Në këmbë

Pas një nxemjeje të shkurtër, ky pozicion i shpejtë dhe i thjeshtë është i përsosur sepse, të flasim hapur, kur e ke me të shpejtë nuk para ke një krevat afër. Gruaja përkulet duke e lënë partnerin ta penetrojë dhe ndërkohë, mund edhe të stimuloni klitorin.

7

Doggy style

Ky pozicion është kaq intensiv sepse të qëndrosh mbi të katërta gjymtyrët është shumë “kafshërore” nga natyra. Penetrimi është më i thellë dhe shijohet më mirë nga të dy, ndërsa ky pozicion ju lejon edhe të prekni veten ndërkohë.