Sevilja është zgjedhur si qyteti më i mirë për të vizituar në vitin 2018.

Pra secili njeri që ka mundësi duhet të shtojë në planet e tij, Seviljën e Spanjës si një ndër planet për udhëtim, transmeton Indeksonline.

Sevila është kryeqytetit i rajonit të Andaluzisë së Spanjës.

Është një destinacion popullor ku autobusët turistikë qarkullojnë në mesin e vendeve më të njohura të saj.

Vagonat e tërhequr me kuaj janë një alternativë e çuditshme.

‘Plaza de Espana’ u ndërtua për Ekspozitën Iberoamerikane të vitit 1929, një panair botëror që synonte të forconte lidhjet midis Spanjës dhe vendeve të tjera.

Kompleksi i madh që ka sistem të vetin të mini-kanaleve dhe urave.

Arkitektura e saj gotike kontribuon në horizontin madhështor të qytetit.

Në terren, burimet e pallatit shtojnë madhështinë e saj.

Pallati Alcazar, një tjetër shenjë dalluese e qytetit të Seviljas, është një vend i trashëgimisë botërore të UNESCO-s.

Pallati i Dukëve si shtëpi historike.

Një burg i vjetër dhe kulla vrojtimi ushtarak nga shekulli i 13-të, Kulla e Arta në lumin Guadlquivir është një tjetër pikë referimi skenik.

Pjesa e sipërme ku tregon një pamje gjithëpërfshirëse të qendrës së qytetit.

Kuzhinë e mrekullueshme.

Tapas bare, shërbejnë me oreks dhe me pjesë të vogla, madhësi e kuzhinës klasike spanjolle.

Bari më i vjetër në Sevilje, u hap më 1670.

Njihet si vendi i portokallit me gunga.

Ëmbëlsirat që janë në dispozicion në karroca të vogla.

Njihet edhe për flamengo, këngë ritmike që daton në shekullin e 9-të.

Panairi i Prillit në këtë vend.

Arkitektura mahnitëse, ushqim i shijshëm dhe kultura e gjallë është vendi ku ju duhet të shkoni në 2018.