Një ngjarje vërtetë qesharake është parë në futbollin argjentinas. Në ndeshjen mes Juventud Unida dhe Defensores de Belgrano një qen e luajti rolin e portierit.

Goditja e një lojtari të Defensores përfundoi në qenin i cili ndodhej në portë duke krijuar këtë skenë qesharake.

Më vështirë se çdokush e pati gjyqtari për të marrë vendim në këtë rast të rrallë.

https://twitter.com/PasionFutbol860?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Findeksonline.net%2Fshikojeni-kete-video-dhe-filloni-nje-te-merkure-duke-qeshur%2F