Agnesa Vuthaj, me fjalën plotë vazhdon ta mbajë epitetin e së bukurës.  Saherë që poston fotografi, ajo duket e bukur dhe me shumë elegancë.

Njësojë është shfaqur edhe në fotografinë e fundit ku është dukur mjaft bukur, shkruan Gazeta Observer. Se a qëndron kjo vlerësojeni vet./Gazeta Observer