Është e vërtetë që në shtrat shumica e meshkujve janë më të zotë me femrat që nuk janë tërheqëse?

Duket paradoksale, por përgjigja është Po!

Dhe e gjitha kjo ndodh për shkak të ankthit të performacës.

Përballja me një grua të bukur, ashtu di dhe me një grua me të cilen jeni shumë të dashuruar prodhon tek burri një defiçit përqëndrimi dhe vëmendjeje, po ashtu dhe një tronditje të thellë për shkak të gjykimit të gruas.

Gjykim ky që është thelbësor për egon e një mashkulli, deri në atë pikë sa të bëjë një performancë shumë të keqe.

Hormonet e stresit mund të shkaktojnë përshtjellim dhe frenim seksual.