Tashmë kemi hyrë në stinën e vjeshtës dhe krahas veshjes ndryshon edhe mënyra se si grimohemi Grimi është një pjesë shumë e rëndësishme , të cilës femrat i kushtojnë rëndësi.

Ashtu siç ndërron edhe mënyra se si vishemi nëpër stinë, ngjajshëm është edhe me grimin. Tekefundit grimi kombinohet edhe me veshje, shkruan rtv21.tv

Për të ju dhënë ide se si të grimoheni gjatë stinës së veshjes, Brittany Marie në YouTube, ka publikuar një video ku tregon se si ajo aplikon produktet kozmetike, për t’u dukur e artë gjatë stinës së artë.