Pothuajse të gjithë fëmijët argëtohen duke vizatuar. Dikush vizaton qenin, macen apo natyrën ndërsa të tjerë pëlqejnë të luajnë me ngjyra.

Më poshtë mund ta ndiqni një video dhe të mësoni si ta vizatoni një dele.