Pa dyshim se stina e dimrit me të ftohtit dhe lagështinë që e përcjellë ndikon në kualitetin e flokëve.

Por, si duhet të kujdesemi  e t’i mirëmbajmë ato, na tregon Anila Mirëdita.

Për më shumë ndiqeni videon: