Dëshirojmë të adaptojmë një qen dhe ta bëjmë pjesë të familjes, por nuk jemi të sigurt nëse dijmë të kujdesemi mirë për të?

Miqtë tanë më katër këmbë duan kujdes të veçantë dhë për këtë arsye duhet patjetër të konsulltohemi më veterinerin kur vendosim ta bëjmë pjësë të familjës tonë.

Se çfarë duhet të kemi parasysh para se të adaptojmë një kafshë shtëpiake, si duhet të kujdesemi per të, ta ushqejmë dhe ta vaksionojmë tregon për Gazetën Observer veterineri Selatin Mjeku.