Si të dukemi bukur dhe thjeshtë, në festat e fundvitit, na tregon për Gazetën Observer Tusha Aluku, drejtoreshë e shkollës dhe sallonit së estetikës ‘VIP Tirana’ në Prishtinë.

Se si të lyheni dhe të rregulloni flokët në festat e fundvitit mund ta shihni në videon më poshtë: