Festat e fundvitit dhe moti i ftohtë, kërkon më tepër kujdesje dhe për dukjen e thonjëve tuaj.

Fotografitë e publikuara më poshtë, janë ndër më të rekomanduarat nga manikyr të ndryshëm në rrjete sociale, që vajzat të praktikojnë ndërsa duan të duken mahnitshëm në paraqitjet e tyre gjatë këtyre festave.

Për më shumë ja disa modele nga më të ndryshmet!