Sot pritet të nënshkruhet Memorandumi ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Gjermanisë, për themelimin e Parkut Inovativ dhe Trajnues gjermano-kosovar, në komunën e Prizrenit.

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj pritet që nënshkrimin ta bëjë në ndërtesën e Qeverisë me fillim nga ora 16:oo.