Bastorja e njohur “Mozzart”, i ka publikuar kuotat për takimin e paralajmëruar të liderët të SHBA-vë, Donald Trump dhe atij të Koresë së Veriut, Kim Jong Un.

Favorit që nikoqir i këtij takimit të jetë është Koreja Jugore me kuotën 3.

Që ky takim historik të mbahet para tetorit të këtij viti kuota është 1.65, që mos të mbahet është 2.11.

Koreja Jugore, si nikoqir potencial i kësaj ngjarje të jashtëzakonshme politike që nga takimi i Ronald Reganit dhe Mihael Gorbaçoviq, ka kuotën 3.0, më pas Zvicra 4.0, Kina 5.0 dhe Japonia 7.0.

Është interesant se kuotë identike për nikoqir të takimit kanë Koreja Veriore dhe SHBA, nga 11.0.

Përveç kohës së kur do të takohen Trump dhe Kim Jong Un, tërë planetit i intereson se në shoqërinë e kujt do të udhëtoj njeriu i parë i Amerikës në këtë takim bilateral.

Kuota që Melanija Trump të jetë dëshmitare e këtij takimi nga, i cili mund të varet i tërë fati i planetit është 2.50, kurse koeficienti që Trump të udhëtojë pa zonjën e parë është 1.50.