Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Shyqyri Bytyqi flet për prioritetet e tij strategjike si ministër, për procesin e trajnimit të mësimdhënësve, ngritjen e pagave, testin e PISAS-s, problemet me udhëtimin e nxënësve nga zonat rurale, depolitizimin e UP-së etj.

Për më shumë ndiqeni intervistën: