Foto ilustrim
Policia njofton se në fshatin Dedaj të Prizrenit, një person ka raportuar se gjatë natës persona të panjohur kanë dëmtuar disa dyer të shkollës dhe nga aty kanë vjedhur tri dosje të nxënësve.

Policia po e heton rastin.