Shpeshherë jeni ju që trendet e reja i quani të çuditshme dhe aspak të bukura. Më pas jeni ju që i përdorni dhe i bëni të pandashme nga vetja.

Më poshtë do të shihni disa prej tyre:

Flokët ylber

Xixa në flokë

Vetulla me ngjyrë

Xixa në formë loti

Fryrësi i buzëve

Vetullat gjigante

Thonjtë me lule natyrale