Një trend i ri është shfaqur së fundi në rrjetet sociale.

James Felton, një shkrimtar komedie, kohët e fundit ka ndarë eksperiencën e ‘qumështit me Coca-Cola’ në Twitter, duke theksuar se është gjë popullore në Birmingham.

‘Qumësht dhe coca-cola është një gjë e vërtetë. Këtu e duam atë”, shkroi ai në Twitter.

Felton përfshiu edhe fotografitë e vetes duke pirë përzgjedhjen e qumështit dhe cola-s dhe mijëra presona reaguan me konfuzion dhe neveri.

Por ai nuk është i vetmi. Këtë llojshmëri të pijesh e provuan edhe disa persona të tjerë , por që shumica e kritikuan.