Të gjithë kanë dëgjuar për pikën G dhe klitorisin, por ekziston një zonë tjetër erogjene që mund t’i ndihmojë gratë të arrijnë orgazma të shumta.

Zona e vogël e njohur A-spot ose AFE (anorene fornix anterior) është një copë indi e ndjeshme në një zonë më të thellë të vaginës, transmeton lajmi.net.

Vendi është i pozicionuar përtej pikës G, kështu që është më e vështirë të arrihet, por nëse arrihet të stimulohet, atëherë veprimi thuhet se u jep grave një përvojë seksuale krejt ndryshe.

Për të arritur pikën A me gishtin tuaj, vendosni indeksin dhe gishtin e mesëm brenda vaginës.

Gjatë këtij veprimi, duhet të siguroheni që gishtat ë jenë afër murit vaginal, duke tentuar të preken edhe pika G si dhe ajo A në të njëjtën kohë, sipas Daily Star.

Ju gjithashtu mund të provoni të arrini këtë pozicion nëpërmjet seksit.

Për ta bërë këtë, është më mirë që ajo të jetë në pozicionin “cowgirl” mbrapsht.