Kryeminstri i Tailandës i ka shokuar të gjithë pasi teksa po futej për në parlament ku gazetarët po prisnin që t’i bënin pyetje ai u ka treguar një manekinë dhe u është drejtuar duke u thënë se nëse keni pyetje mund t’ia drejtoni këtij personi.

Gazetarët e kanë kaluar me sportivitet këtë episod dhe kanë filluar që të bëjnë fotografi me ‘Kryeministrin’.