Çdo vit, kompani të tilla si Lamborghini, Ferrari, Aston Martin konkurrojnë për të bërë një makinë më të çuditshme, për të cilën nuk pyetet çmimi dhe konkurrenca rritet më tej nga prodhuesit më pak të njohur të pavarur.

Ju paraqesim listën prej dhjetë veturave më të shtrenjta për 2018, ndër të cilat “më e lira” është me vlerë të paktën një milion dollarë.

  1. McLaren Senna 1 milionë dollarë
  2. Arash AF10 Hybrid 1.2 milionë dollarë
  3. Mazzanti Evantra Millecavalli 1.2 milionë dollarë
  4. Zenvo TS1 1.9 milionë dollarë
  5. Koenigsegg Regera 2 milionë dollarë
  6. Ferrari LaFerrari Aperta 2.2 milionë dollarë
  7. Pagani Huayra Roadster 2.4 milionë dollarë
  8. Bugatti Chiron 2.7 milionë dollarë
  9. Aston Martin Valkyrie 3.2 milionë dollarë
  10. Lamborghini Veneno Roadster 4.5 milionë dollarë