Në kuadër të rubrikës Success Story kësaj jave do të prezantojmë kompaninë VIPRINT me të cilën identifikohet industria e shtypit në Kosovë.

Si lider në print, kjo kompani dallon për kualitet e siguri të lartë, efekte, formë, dimension e sasi të veçanta, duke krijuar brend në ketë lloj industrie.

Me kapacitet, imazh, garanci e vizion evropian VIPRINT përfaqëson shtypshkronjën më inovative jo vetëm në Kosovë por edhe më gjerë.

Për tu njoftuar për më tepër me ate se çka përfaqëson dhe çka ofron VIPRINT, ndiqeni videon në vazhdim: