Visar Peja, këngëtar i preferuar nga të gjitha moshat, i njohur sidomos për këngën qytetare që e këndon me shumë dashuri, flet për karrierën e tij muzikore, për projektet, sfidat, familjen.

Muzikanti, gjegjësisht ekonomisti i diplomuar, Visa Peja në një intervistë për Gazetën Observer, ka treguar se si ka shkuar sezona e dasmave sivjet, ndërsa ka folur edhe për ndryshimet që kanë pësuar dasmat vit pas viti.

Peja, i cili është lindur dhe rritur në një familje muzikantësh, më tej ka treguar cila është arsyeja e mos lansimit të projekteve të reja së fundmi, cili është zhanri të cilin nuk do ta provonte asnjëherë, kur pritet të lansojë këngën më të re, a ka blerë ndonjëherë klikime, si ndjehet kur e thërrasin djali i Ismetit.

Ndiqeni intervistën: