Ylli i ‘Shawshank Redemption’ ka kërkuar ndjesë, duke thënë se nuk ka pasur qëllim që të bëjë dikë të ndihet keq apo parehatshëm.

Legjenda e Hollywoodit, Morgan Freeman, është akuzuar për sjellje të pahijshme seksuale nga tetë gra.

Ylli botëror, është aktori i fundit që thuhet se ka kryer abuzime seksuale para një dekade.

Dje ai lëshoi një deklaratë për të kërkuar falje për “këdo që është ndihet keq apo e pa respektuar” nga sjellja e tij, pasi që ai nuk ishte qëllimi i tij.

Gjashtëmbëdhjetë persona – tetë dëshmitarë dhe tetë që pretendojnë të jenë viktima kanë akuzuar Freeman për ‘sjellje të papërshtatshme dhe ngacmim seksual’, gjatë kohës sa punoni me të.