Janë bërë gati dy muaj pas mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare ndërsa koalicioni fitues i zgjedhjeve nuk po arrinë t’i mbledhë numrat e nevojshëm për zgjedhjen e kryeparlamentarit dhe formimin e qeverisë.

Por, si e shohin këtë situatë qytetarët?

Shikoni videon: